Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Kit tekent het voor je!

Welkom! Ik ben kunstenaar en illustrator, teken voor jou in opdracht en maak verrassende, vrijmoedige en vrolijke huisportretten en teken bijzondere en kleurrijke boeken!

Wil je zelf leren tekenen?

Ook geef ik inspirerende workshops, online en in m’n studio, die je helpen op een creatieve manier je leven te tekenen. Elke laatste vrijdag van de maand is er Tekencafé!

Teken je liever vanuit huis? Doe de online workshop Teken Je Leven  of de online workshop Urban Sketching.  Nieuw is de online workshop Illustreer een Recept. Na een creatieve workshop heb je een hoofd vol ideeën en een schetsboek vol tekeningen. Je gaat anders kijken naar je dagelijkse leven, met een pen, potloden, verf en mooi papier! Twijfel je nog welke workshop bij je past? Doe de gratis proeftekenles!

Recente blogs

14 november, 2023

Avontuurlijke kunstenaar..

Hoe anderen het hebben ervaren

Super leuke en creatieve workshop! Een boekje maken dat op heel veel verschillende manieren gemaakt kan worden en ook perfect als cadeautje weg te geven. Super inspirerend weer! En mooie materialen om mee te werken. Waardoor je uit je comfort zone gaat. Ik ben super enthousiast! Peggy

Superleuke creatieve workshop!