Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Artist in Residence Amsterdam oktober 2017

Eerste dag Artist In Residence in Amsterdam. Als we aankomen hebben de eigenaren van ons grachten-soutterain net een paar uur daarvoor hun eerste kind gehad. We halen de sleutel van ons Amsterdamse optrekje op in het ziekenhuis bij een vermoeide verse vader.

Mijn Residence voor de komende dagen…, en zoals het een kunstenaar betaamt zitten we in t piepkleine souterrain, linksonder te zien… 😊👌🏻

Bloemenzee bij de burgemeesterswoning aan de Herengracht… Overal hangen vlaggen half stok…

Douwe Bob in Carré, muzikaal wondermens, tatoeages van harten, vlinders en hier en daar een doodskoppie, een perfect zittend pak om je vingers bij af te likken, twee ontploffende versterkers, strijkers en band in geweldige harmonieën, een stem als schuurpapier en warme zomerregen. En hij zat bijna op m’n schoot zo op de eerste rij….

Of je worst lust!
Bij Worst Wijncafe maakt Marcel de meest bijzondere worsten, maar ook een buitengewoon lekker potje thee!

We eten daar echt heerlijk!

Mini Sketchbookskool Student Meet Up met Gwenaelle…. voor het eerst live bladeren in elkaars sketchbooks, kwijlen bij elkaars pennen en onze teken-historie delen. Dank Gwen, dat was echt leuk!

” In plaats te proberen precies weer te geven wat ik voor me zie, gebruik ik de kleur om me krachtig uit te drukken”…. Vincent’s aanpak zit ook in mijn hart….  Van Gogh Museum.

Chinees theeritueel op de Looiersgracht, bijzonder en rustgevend! We kwamen toevallig op de fiets langs dit plekje en beleefden een bijzonder uurtje met de hele ceremonie.

Indeling van ons  appartementje……klein maar reuze fijn!

Lig je lekker op je Amsterdamse bedje te luieren, met dit uitzicht voor je neus…

 
In en rond Amsterdam wonen de leukste mensen, waar je mee kunt lunchen, of die je zomaar te eten vragen… Dank Katelijne en Wiebe voor de lekkere en leuke avond!
Lunch in de Hortus….
Kijken in de Hortus…
Jongste zoon nodigde zich uit om met ons te eten bij zijn lievelingsrestaurant; L’Entrecôte et les Dames… waar ze maar 1 soort menu hebben, en heerlijke geheime saus…… Ik probeerde er de vis, ook al zo’n dikke tien!
En jongste zoon nodigde ons uit om te komen ontbijten bij hem om de hoek…
Langs Jasper Krabbe in Lil’Amsterdam…

Premier van toneelstuk The Play that goes wrong en De Man van Je Leven…

Allebei dus helemaal niks… of misschien hou ik gewoon niet van toneel. De poespas er omheen met alle camer’as en fotografen vond ik echter wel hilarisch…

In action…..