Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Expositie tijdens Driebergen Art 10-24 juni 016

Van 10-24 juni exposeer ik dit jaar bij Top Tot Teen, Traaij 74 in Driebergen. Tijdens Driebergen Art  exposeert er In elke winkel in Driebergen een kunstenaar met werk dat speciaal voor Driebergen Art gemaakt is. Bij het maken van deze werken voelde ik me geinspireerd door de filosofie van Top Tot Teen.

De vrouwen van Top tot Teen kunnen een vrouw aankleden op een manier die bij haar persoonlijkheid en type past. Dat begint vaak met een kleurenanalyse omdat daarmee het natuurlijke kleurtype wordt bepaald dat het beste bij jouw huidteint past. Als je je kleedt in die kleuren dan versterkt dat de uitstraling van je huid en je ogen en wordt je uiterlijk een harmonieus plaatje.

Nou kijk, dat wil natuurlijk elke vrouw! Het eerste werk is het pand van Top Tot Teen, en de andere werken staan symbool voor de lente-, zomer-, herfst- en wintertypen. Tijdens Driebergen Art kun je in de winkel mijn gratis Zine meenemen, dat ik net als vorig jaar speciaal voor deze gelegenehdi ontwikkelde. Wil je een van deze werken aanschaffen, bel of mail me dan. Elk van deze vijf werken is ingelijst met een passepartout op maat en kost € 399.