Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Facebook Challenge Teken Een Serie maart 2018

Als je meedoet met een van mijn workshops, krijg je een uitnodiging om mee te doen in de besloten Teken Je Leven facebookgroep. Dat is een fijne en veilige plaats om je tekeningen te delen, tips te krijgen en inspiratie op te doen. Dit was de eerste challenge in de groep, en er werd door bijna twintig tekenaars enthousiast meegetekend. Dit thema geeft ruimte voor allerlei invullingen. We zagen onder ander een serie yoga-symbooldieren langskomen, getekende voorjaarsvakanties en een getekende  garderobe langskomen. Het was een superleuke week waarin ik ook allerlei leuke ideeen heb opgedaan. Mijn invulling van dit thema was dat ik 7 van mijn schoenen heb getekend, op de ipad met Procreate en de apple pencil. Heel fijn om s’avonds op de bank mee te tekenen, maar ik blijf toch het meest geniet van gewoon pen en papier. De volgende challenge is van 2-9 april en heeft als  thema: Teken je werkplen/Teken je tekenplek!