Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Kerst 2018!

Naast de gewone kerstzaken als eten, kletsen, een groot spel doen waarbij sommigen ineens behoorlijk fanatiek kunnen doen 😎, ik noem geen namen, voor het eerst in lange tijd weer samen een film kijken die voldoende schieten, tieten en helikopters in zich heeft om iedereen tevreden te houden, opnieuw, ik noem geen namen , je weet zelf wel dat jij het bent….
Het gourmetten wat supergezellig is, maar niet echt mijn culinaire hoogtepunt, komt dan ook altijd de afwas voorbij. En daar ontstaat toch elke keer weer iets wat na 25 jaar nog steeds geen status quo heeft bereikt. Wie van de jongens is muscle-master…. En dat wordt getest aan de hand van het slaan met natte theedoeken, of wie het langst met zn uitgestoken arm een zware ijzeren pan omhoog kan houden, tot worstelen op de keukenvloer tussen de afwas-zeepbellen…. toch nooit echt ongelukken voorgevallen. Wel weer fijne herinneringen gemaakt. 🙏🏻

Middenin het bos, de weg naar de voordeur omzoomt door kaarsen, binnen brandt de kachel en nog meer kaarsen. Prosecco uit champagne coups, heerlijke hapjes, fijne gesprekken, toekomstplannen delen. Dank Henriette, Michel, Paola, Manuel, Beverly en Erik voor de knusse tweede kerst-avond!

 

mijn kerstblog voor Antroposofie Magazine:

Nooit had ik dit woord eerder gehoord.  Het woord Satsang heeft sinds drie jaar voor mij betekenis. In die tijd zat ik aan tafel met spiksplinternieuwe vrienden, met een achtergrond in de yoga.  Zij vertelden dat zij voelden dat we die avond een Satsang waren: een groep mensen, verbonden door gelijkgestemde harten. En sindsdien heb ik al veel vaker het gevoel gehad ‘in een Satsang’ te zijn.
Let maar eens op, tijdens de kersttijd zijn er veel momenten waarop je samen met anderen een Satsang bent. We zijn ons allemaal bewuster van waar we dankbaar voor zijn, in de kersttijd. We vieren dat we samen zijn met wie we liefhebben. We kijken terug op het jaar, in dankbaarheid. Bij uitstek een Satsangtijd, de kersttijd!
KerstZine 2018, een impressie!