Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, momenten en plekken.

Daarnaast geef ik inspirerende workshops die je helpen op een creatieve manier je leven weer te geven in tekst en beeld.

Bel op 06-446 74 396 of mail naar info@kitlelarge.nl.

KINDERFEESTJE TEKEN JE LEVEN! vanaf 10-11 jaar

 

 

 

Op papier zetten wat voor jou belangrijk is, wat jouw aandacht trekt, waar je blij van wordt, waar je verdrietig van wordt. Tijdens deze kinderworkshop geef ik tips en trucs en maken we verschillende tekeningen in een eigen, gepersonaliseerd sketchbook. Elk kind gaat naar huis met een goodiebag (met werkboek, sketchbook met eigen naam en fijne tekenpen) en voldoende zelfvertrouwen en inspiratie om zelf elke dag heerlijk verder te tekenen. We doen ook een beetje Handlettering als de jarige dat leuk vindt. Ik zorg voor iets lekkers en thee, voor prachtige kunstenaarsmaterialen om mee te werken, zoals aquarelverf en aquarelpotloden en leg uit hoe je deze materialen gebruikt. Een ouder doet gratis mee!

Kosten voor minimaal 5 kinderen € 275 incl. 5 goodiebags, thee en lekkers, gebruik van materialen. Elk kind extra kost € 10. Mijn Huiskamer-atelier kan tot 12 kinderen herbergen en is open op de woensdagmiddag van 14-16 uur voor feestjes.

mail me voor reserveringen op kinderfeestje@kitlelarge.nl