Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Mei 2018

Er ligt een superleuk programma klaar voor de portretworkshop op 23 juni, Ik heb er veel zin! Een hele dag portretten tekenen, zonder dat het hoeft te lijken. Creeren met verf, potlood, houtskool en inkt. En naar huis met je eigen volgetekende sketchbook, een fijne tekenpen en veel tips in het Teken Een Portret Zine! Kom een heerlijke dag  samen tekenen, ook zonder ervaring😉….

Hierboven zie je Stephanie, die mij uitnodigde voor de BbQ ter ere van haar verjaardag, en tuurlijk kom ik dan niet met lege handen aanzetten.

Mei is een feestmaand, alweer een feest van een vriendinnetje. Ilona is eigenlijk in november jarig maar vierde het oo een zwoele lente avond.

 

Samen met je hele familie je 21 ste verjaardag vieren, Marit deed het! Tijdens de Workshop Teken Je Leven, met potloden, verf, inkt, taart en verjaardgaskaarsjes. Een bijzondere dag, en haske leuk om mee te mogen maken!

En ik was op de afstudeerlunch samen met mede ondernemers, om mijn bedrijf te pitchen en onze 90 dagen Creative Biz cursus af te sluiten. Met een grote smile weer naar huis, vol ideeen en nieuwe moed!