Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Oktober 2016

 

Zet een groep vrouwelijke zelfstandige ondernemers bij elkaar, geef ze een thema en wat krijg je dan? Goeie gesprekken, inzichten, wijsheden, veel vrolijkheid, en een fantastische avond! Ik ben blij dat ik bij dit kluppie hoor!

 

Yogainspiration

 

Geweldig mooie tentoonstelling in de Hermitage in Amsterdam over mijn naamgenote, Catharina, die in haar jeugd in dezelfde plaats woonde als ik in mijn jeugd (Braunschweig). Ze las enorm veel boeken, filosofeerde met Voltaire en Diderot. Hield van kunst, juwelen en rijk versierde kleding, had behoorlijk wat minnaars en, mag ik ‘t zeggen, best een bizar liefdesleven. Ze inspireerde met haar sprookjesachtige levensverhaal filmmakers en was de laatste vrouw die Rusland regeerde.

 

 

Dolle boel gisteravond! Dansen bij Niels. Ik ontmoette oude en nieuwe vrienden, heb gelachen, gekletst, gedanst en meegezongen

 

 

Ik deed een dansles bij Esther Nederpelt Wat superleuk dat de achtergrond achter lekker los je eigen groove vinden, dezelfde is als bij yoga contact maken met jezelf…. Universele waarheid vinden in wat je doet, ik word er blij van! En nu, lekker dansen maar!

 

 

Sfeertekening bij Het Wapen van Rijsenburg.

 

 

Modeshow Top tot Teen met Imarda, een heel leuk en gezellig nagekomen verjaarskado.