Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Saar komt een dagje spelen

Mijn lieve kleine nichtje Saar, vier jaar, twee maanden en 13 dagen oud, komt een dagje spelen terwijl haar zusje bij opa en oma is en haar ouders lekker gaan varen op de boot van opa en oma. En dagje in het ritme en kijkend door de ogen van een vier jarige is fijn! Alles is een avontuur, boodschappen doen, nieuwe dingen eten die je thuis niet eet. Samen knutselen we een praatstok, slenteren naar de speeltuin waar ze schommelt met andere vierjarige meisjes die daar toevallig met hun moeders picknicken. Mijn eigen kinderen waren lang geleden op deze leeftijd voor mij ook zo volledig NU kan ik me herinneren. Voor Saar is iedereen oud, schuilt er magie in alles, maak je je eigen verhalen, helpt je konijn om spannende momenten dragelijk te maken. Eet je alleen waar je zin in hebt, laat je je optillen als je geen zin hebt om te lopen. Ben je soms klein of soms groot, maar net wat op dat moment goed uit komt. Knuffel je iedereen om je heen. Als we samen buiten lunchen, geniet ik van haar gebabbel en teken haar in mijn schetsboek.