Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Siciliaanse bruiloft september 2019

Even een selfie met gezagvoerder Aart, die ons veilig naar Sicilië bracht….

Nee, wees maar niet bang, in de luchtvaart maken ze geen gebruik van mijn plattegronden… en da’s maar beter ook…

Onderweg naar de bruiloft van Meike en Michel op Sicilie! tuurlijk samen met Monique en Edje🎉. Want wie zn hand moet ik anders bij de start vasthouden!

We zitten bovenop een hoge steile berg in Taormina, Sicilie, in een wirwar van straatjes. Dit is onze stokoude buurvrouw Maria, die ons Ciao Bella’s noemt en ons handkussen toewerpt terwijl ze met haar stevige voeten het steile pad afloopt, emmer in de hand geklemd….
Met Monique, Helen, Ilona, Meike, Stephanie…..

Met de kabelbaan naar de baai waar we een heerlijke middag op het Taorminaanse strand liggen te genieten van schreeuwende italianen en heerlijke poolboys die hapjes rondbrengen, het blauwe water en de italiaanse jongetjes die van de steile rots springen….

Pre wedding night in de oudste stad van Europa, Siracusa. Stadstour en suuuuuper romantisch dineren onder de sterrenhemel in een piepklein openlucht restaurantje…… We leven in een droom deze dagen van de bruiloft van Meike en Michel, met m’n Zatzangzussen Ilona, Monique, Helenen Stephanie….
We are family, i’ve got all my sisters with me…🧡💃

In de fiat 500 onderweg naar de hacienda, het hoofdgebouw van het 14 e eeuwse klooster waar we voor de bruiloft van Michel en Meike zijn, waar we met alle bruiloftsgasten in de bus stappen voor een stadstour en pre wedding diner in de oudste stad van Europa, Siracusa…..

Na het Si-woord is het natuurlijk tijd voor de bruidstaart!, want wat is de liefde zonder taart, een saaie bedoening, toch Meike en Michel? En wat voor bruidstaart…. luchtig, romig en vol frisse frambozen… een droom zoals deze hele dag….

Niet alleen Michel pinkte een traantje weg toen de prachtige serene Meikeaan kwam schrijden in haar elegante bijzondere bruidsjurk……
Wij allemaal hadden een zakdoekje nodig….

En tuuuuurlijk gaat er een koffer vol jurkjes mee op de droomreis naar Sicilië! De koffer werd veilig bovenop het vliegtuig gebonden zodat hij niet kwijt zou raken, en is eenmaal
aangekomen op Silicie hoogstpersoonlijk door gezagvoerder Aart naar mij toegebracht. Het feest kon beginnen!!

We logeerden de afgelopen dagen in Bantu Guesthouse, aan de Via Giuseppe di Vittorio, van Manuela

 

Onze Meiky getrouwd….en de Zatzangzussen zagen dat het goed was….Met Meike, Monique, Ilona
Nee mensen, het is nog niet klaar met de spam van dit huwelijk van het jaar!

Zo, en dan nu voor het echie, Meike en Michel eiiiiiiindelijk voor de wet getrouwd. Met prachtige woorden van trouwambtenaar Eva, muziek ophet juiste moment van Monique, La Vie En Rose door moi, en een glas witte wijn, in mijn decollete gegoten door Dhimitri, na een zeer onfortuinlijke beweging van mijn kant…. Een bruiloft zonder lachen is een dag niet geleefd, of zo…… hihi…. Nu gaan we allemaal afkicken van anderhalf jaar voorbereidingen en twee weken feest. terwijl het bruidspaar leeuwen aan het knuffelenen is, en de tv de deur uit heeft gedaan omdat trouwfilm en hoeveelheid foto’s de rest van hun leven hun aandacht zal vragen….