Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Tekenchallenge Teken Je Werkplek/Teken Je Tekenplek 2-8 april 2018

Welkom lieve tekenaars, dag 1 van de fb challenge Teken Je Werkplek/ Teken Je Tekenplek! Leuk om deze lente week weer samen te gaan tekenen, ik verheug me op wat jullie ons laten zien, en wens je veel plezier met het spelen met inkt, potloden en pennen deze week. Ik trap af met mijn tekenplek s’avonds, op de bank, voeten op een krukje, kleine set tekenspullen bij de hand…….

Dag Twee van de facebookchallenge. Inkt, misschien stroomt het wel gewoon door mijn aderen, want ik hou ervan. En tuurlijk heeft elk profject z’n eigen inkt: in kleur om brieven te schrijven, lichtecht voor tekeningen, Haagse Kak bruine inkt om gewassen tekeningen te maken, en een paar heerlijk gekleurde inkten uit Parijs voor speciale gelegenheden…..

Teken je Tekenplek dag drie Challenge:
En bij inkt horen natuurlijk ook pennen. Dit zijn kroontjespennen met verschillende punten. Ik gebruik ze niet heel vaak maar ze zijn erg mooi om naar te kijken…..

Teken Challenge dag vier, naast de inkt en pennen zijn er natuurlijk ook de aquarellen….

Mijn werktafel….. Dag vijf lieve mensen, we zijn heerlijk opweg!

Dag 6 van de tekenchallenge, een keuze uit mijn pennen en penselen…..

Jeempie! Laatste dag alweer! Teken Je Werkplek dag zeven….. dit is de plattegrond mijn nieuwe studio, op de eerste verdieping, met helder zuid-oost licht, uitzicht op boom met vogelhuisje, en bijkomend voordeel, ik kan de hele straat afloeren….een superplek om te werken. En ‘achterlopen’ kan niet met deze challenge, elke tekening die je maakt is meegenomen en top. Laat je zien wat er uit je pen en penseel is gerold? Over een maand de volgende challenge…..