Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Wat ik draag vandaag

Van mijn kleding word ik altijd überblij.

Kleding is voor mij echt een manier van mezelf uitdrukken. De ene dag ben ik een cowgirl, de andere een francaise. Overal heb ik iets passends voor in mijn garderobe. Als ik een leuke auto voorbij zie rijden bedenk ik altijd of ik daar een leuke set kleding bij heb 😉

Op zolder staan m’n dozen met winter of zomerkleding die ik nu niet draag. Soms ga ik ‘winkelen’ in m’n eigen dozen. Het opruimen en sorteren van mn kledingkast vind ik ook een ontspannende en leuke klus. Dan zie ik weer wat voor mooie dingen ik heb! Of ik kom iets tegen wat even uit het oog was verloren, schatzoeken! Natuurlijke stoffen zoals linnen en wol zijn mijn favoriet. Een kasjmier truitje dat heel zacht voelt op je vel, mmmmmm