Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, momenten en plekken.

Daarnaast geef ik inspirerende workshops die je helpen op een creatieve manier je leven weer te geven in tekst en beeld.

Bel op 06-446 74 396 of mail naar info@kitlelarge.nl.

Workshops & Opdrachten

Ik geef regelmatig workshops en werk daarnaast ook in opdracht. Wil je dus graag zelf je talent ontwikkelen of kan ik iets moois voor je tekenen, ik help je graag!

Workshops

Workshop Teken je Leven
Wat ga je doen?
Lekker tekenen en schilderen met aquarelverf in je eigen sketchbook, dat je op de workshopdag van me krijgt, We gaan experimenteren met kleur, ik help je bij het kiezen van onderwerpen en we oefenen met handlettering. Aan het eind van de dag ga je met een bijna volgetekend sketchbook naar huis.

De workshop ‘Teken Je Leven’ is voor….
mensen die graag een tekendagboek bij willen houden maar niet goed weten hoe te beginnen. Voor iedereen die zin heeft in een gezellige dag vol tekenen en leren.

De workshop is niet voor….
mensen die graag perfect en realistisch wilt leren tekenen. Aan het eind van deze workshop kun je losjes en met plezier je dagelijkse belevenissen op een kleurrijke manier weergeven in je sketchbook.

Je kunt ook lid worden van de besloten facebookgroep Teken je Leven. Daarin deelt iedereen zijn tekeningen, kun je vragen stellen en inspireren we elkaar om lekker aan het tekenen te blijven.

Praktische informatie
Kosten: € 140 incl. BTW,
Tijd van 10-16 uur
Deelnemers: max. 10
Inclusief: Heerlijke lunch, koffie en thee met lekkers. Geïllustreerd werkboekje, sketchbook en fijne tekenpen. Alle benodigde aquarelverf, aquarelpotloden, en penselen zijn aanwezig. Je hoeft zelf niets mee te nemen!

Deze workshop geef ik op zondagen en zaterdagen in Driebergen.  Mijn webshop kun je je hiervoor aanmelden en staan ook alle geplande data!

Workshopdata
Nieuwe workshops kondig ik aan via Facebook en in mijn nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Is de workshop van jouw keuze vol? Mail me even. Schrijf je ook gerust in voor de nieuwsbrief voor nieuwe workshop-data.

Wat zeggen deelnemers over deze workshop?


Workshop Urban Sketching
Weg met je smartphone!
Een schetsboek, penselen, kleurpotloden en waterverf. Meer heb je niet nodig om deel te nemen aan de nieuwste creatieve trend: Urban Sketching.
Teken je dorp of stad, teken je reis of vakantie!
Ik help je op weg. Met tips, truuks en materialen.

Wat is Urban Sketching?
Urban Sketching is het tekenen van een dorp, stad, je woonplaats of alles wat je ziet op reis. De tekeningen zijn een soort verslag van dat wat je dagelijks ziet en meemaakt.

Wat ga je doen?
Als het te koud is om buiten te gaan tekenen, gaan we een hele middag lunchen en tekenen in restaurant Het Wapen van Rijsenburg, dat een magnifiek uitzicht biedt op het enige empire-plein met huizen en kerk in Nederland.
Dat gaan we allemaal tekenen! Ook het restaurant zelf is van binnen bijzonder en het tekenen waard. Ik vertel je over Urban Sketching, oftewel, en hoe teken je je dorp of stad? Welke materialen heb je nodig, hoe kun je snel werken, hoe gebruik je kleur in je tekening. Is het mooi weer dan ziet het programma er iets anders uit. Kijk in de webshop welke Urban Sketching Workshop ik nu aanbied!

Wat krijg je allemaal?
Je krijgt een heerlijke lunch en in de loop van de middag ook thee met taart.
Een sketchbook en fijne tekenpen en een Urban Sketching Zine om mee naar huis te nemen.
Vrij gebruik van alle andere materialen zoals aquarelverf, penselen en potloden.

Wat gaan we doen?
Je kunt ook lid worden van de besloten facebookgroep Teken je Leven. Daarin deelt iedereen zijn tekeningen, kun je vragen stellen en inspireren we elkaar om lekker aan het tekenen te blijven

Praktische informatie
Kosten: € 135 incl. BTW.
Tijd: van 10-15 uur.
Deelnemers: 10
Inclusief lunch, koffie, thee, taart, sketchbook die je mee naar huis mag nemen en gebruik van aquarelverf, penselen en potloden. Als je wilt mag je natuurlijk ook je eigen materiaal meenemen.

Workshopdata
Nieuwe workshops kondig ik aan via Facebook en mijn nieuwsbrief. Wil je  op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

In opdracht

Wat kan ik voor jou tekenen?

 • in opdracht een tekening voor jou of iemand anders maken.
  Prijslijst:
  Personalized tekening in inkt, potlood en aquarel formaat:
  A6 € 125 incl BTW
  A5 €  250 incl BTW
  A4 €  450  incl BTW
  A3 €  575 incl BTW
 • sfeertekeningen maken op jouw feest, in je restaurant, tijdens je workshop of bijvoorbeeld van je huis. Bel of mail me voor een offerte.
 • Een Zine voor je ontwerpen en uitvoeren ter gelegenheid van een bijzonder moment, zoals de opening van je winkel of bedrijf, je verjaardag, jullie huwelijk. Ik maak graag een offerte voor je.
 • Illustraties maken bij een artikel, vraag me een offerte.
 • Een beeldblog tekenen als gastblogger.

Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang elke maand mijn verrassende tekenavonturen in je mail en download gratis het Teken je Leven Zine.