Wat kan ik voor jou tekenen?

Ik teken wat jij je wilt herinneren.  Mijn tekeningen zijn altijd een combinatie van beeld en woorden in handlettering.
Bel op 06-446 74 396 of mail naar info@kitlelarge.nl.

Workshops & Opdrachten

Ik geef regelmatig workshops en werk daarnaast ook in opdracht. Wil je dus graag zelf je talent ontwikkelen of kan ik iets moois voor je tekenen, ik help je graag!

Workshops

Workshop Teken je Leven
Wat ga je doen?
Lekker tekenen en schilderen met aquarelverf in je eigen sketchbook, dat je op de workshopdag van me krijgt, We gaan experimenteren met kleur, ik help je bij het kiezen van onderwerpen en we oefenen met handlettering. Aan het eind van de dag ga je met een bijna volgetekend sketchbook naar huis.

De workshop ‘Teken Je Leven’ is voor….
mensen die graag een tekendagboek bij willen houden maar niet goed weten hoe te beginnen. Voor iedereen die zin heeft in een gezellige dag vol tekenen en leren.

De workshop is niet voor….
mensen die graag perfect en realistisch wilt leren tekenen. Aan het eind van deze workshop kun je losjes en met plezier je dagelijkse belevenissen op een kleurrijke manier weergeven in je sketchbook.

Je kunt ook lid worden van de besloten facebookgroep Teken je Leven. Daarin deelt iedereen zijn tekeningen, kun je vragen stellen en inspireren we elkaar om lekker aan het tekenen te blijven.

Praktische informatie
Kosten: € 130 incl. BTW,
Tijd van 10-16 uur
Deelnemers: max. 10
Inclusief: Heerlijke lunch, koffie en thee met lekkers. Geïllustreerd werkboekje, sketchbook en fijne tekenpen. Alle benodigde aquarelverf, aquarelpotloden, en penselen zijn aanwezig. Je hoeft zelf niets mee te nemen!

Deze workshop geef ik op zondag 11 juni in Driebergen, en op zaterdag 2 september in Driebergen! In mijn webshop kun je je hiervoor aanmelden!

Workshopdata
Nieuwe workshops worden meteen geplaatst op deze pagina, en ik kondig ze aan via Facebook en mijn nieuwsbrief. Wil je dus op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Is de workshop van jouw keuze vol? Dan is het mogelijk om op de reservelijst te komen. Schrijf je ook gerust in voor de nieuwsbrief voor nieuwe workshop-data.


Workshop Urban Sketching
Tekenen in een restaurant of museum eng? Kom, we doen het samen!

Wat is dat? Urban Sketching?
Tekenen op locatie, binnen of buiten, vastleggend wat je ziet door directe observatie. Je tekeningen vertellen de verhalen van je omgeving, de plekken waar we leven en de plaatsen die we bezoeken.

Wat gaan we doen?
We beginnen de dag in de studio, om te leren hoe je mensen tekent.
Ik vertel je wat meer over Urban Sketching, hoe een Urban- Sketching-Kit eruit zou kunnen zien, en dan vertrekken we naar restaurant Groenland.
Daar tekenen we aan een lange tafel, terwijl we genieten van een heerlijke biologische lunch. We tekenen de lunch en we tekenen elkaar.
Tenslotte gaan we terug naar de studio om elkaars werk van die dag te bekijken en af te sluiten met thee en taart.

Je kunt ook lid worden van de besloten facebookgroep Teken je Leven. Daarin deelt iedereen zijn tekeningen, kun je vragen stellen en inspireren we elkaar om lekker aan het tekenen te blijven

Praktische informatie
Kosten: € 135 incl. BTW.
Tijd: van 10-15 uur.
Deelnemers: 10
Inclusief koffie, thee, taart, biologische lunch bij restaurant Groenland bestaande uit soep, broodjes, salade, sap en koffie of thee, sketchbook die je mee naar huis mag nemen en gebruik van aquarelverf, penselen en potloden. Als je wilt mag je natuurlijk ook je eigen materiaal meenemen.

Workshopdata
Nieuwe workshops worden meteen geplaatst op deze pagina, en ik kondig ze aan via Facebook en mijn nieuwsbrief. Wil je dus op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Is de workshop van jouw keuze vol? Dan is het mogelijk om op de reservelijst te komen. Schrijf je ook gerust in voor de nieuwsbrief voor nieuwe workshop-data.

In opdracht

Wat kan ik voor jou doen?

 • in opdracht een tekening voor jou of iemand anders maken.
  Prijslijst:
  Personalized tekening in inkt, potlood en aquarel formaat:
  A6 € 125 incl BTW
  A5 €  250 incl BTW
  A4 €  450  incl BTW
  A3 €  575 incl BTW
 • sfeertekeningen maken op jouw feest, in je restaurant, tijdens je workshop of bijvoorbeeld van je huis. Bel of mail me voor een offerte.
 • Een Zine voor je ontwerpen en uitvoeren ter gelegenheid van een bijzonder moment, zoals de opening van je winkel of bedrijf, je verjaardag, jullie huwelijk. Ik maak graag een offerte voor je.
 • Illustraties maken bij een artikel, vraag me een offerte.
 • Een beeldblog tekenen als gastblogger.