Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Jazz in the City

 

 


, boys and girls on the town…

De World Jazz dagen in Amersfoort, wij zwierven er rond…

Eerst in het hart van de stad luisteren. naar een Big Band, dat vind ik eigenlijk alleenlijk leuke muziek,  niks voor een ceedee. En daar stond ineens Alexander ‘The Hurricane” Beets te spelen… Wauw!!! Wat een powerhouse is die vent. Het lijkt me ook een fantastisch gevoel als zo’nhele Big band met jou je eigen composities speelt. Maar wát stond die man daar recht uit z’n hart te blazen! Onvergetelijk!

Een uitbundige zon verder, slenteren langs winkeltjes, superlekkere friet van het Vlaams Friethuis, waar we samen een grote zak  friet deelden, alles kon deze zaterdag.

Op weg langs de Eem, afzakken naar de Nieuwe Stad voor nog een optreden.

Een urban omgeving, rauw, vol creatieve vibe, aan het water…

We ontdekten de Prodentfabriek! De Prodentfabriek produceerde vanaf  27 mei 1937  tandpasta, schoensmeer, shampoo en deodorant geproduceerd in Amersfoort. Na zo’n 80 jaar is de fabriek gesloten en samen met de omliggende gebouwen onderdeel geworden van De Nieuwe Stad. En daar staat onder andere Hoog Vuur, het café waarvan je mijn vinger de. hoge schoorsteen dicht ziet houden…

Ook hier waren optredens voor WorldJazz, in het Fluorcafé, een plek. Met fifties vibe, experimentele knap gemaakte jazz. En daarna afkoelen in onze eigen tuin waar het enige geluid het zoemen van bijen en hommels is… Life is good!