Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, momenten en plekken.

Daarnaast geef ik inspirerende workshops die je helpen op een creatieve manier je leven weer te geven in tekst en beeld.

Bel op 06-446 74 396 of mail naar info@kitlelarge.nl.

Workshops

Ik geef regelmatig workshops en werk daarnaast ook in opdracht.

Wil je dus graag zelf je talent ontwikkelen of kan ik iets moois voor je tekenen, ik help je graag!

Workshop Teken Je Leven

Een tekening is nooit fout! ‘Verkeerde’ lijnen blijken meestal prachtig in je tekening te passen als je gewoon doortekent. Ik help je weer plezier te krijgen in tekenen, want tekenen is ‘oermenselijk’. Doordat  je gaat experimenteren met mooie kunstenaarsmaterialen, kleuren en inkt, en de tips en truuks die ik je geef direct toe te passen.  Of je wil je een illustrated journal/ tekendagboek bij gaan houden, en twijfel je bij het kiezen wat je dan moet tekenen?
Ik vertel je over het kiezen van onderwerpen en we oefenen tenslotte nog een half uurtje met handlettering om elke tekening helemaal af te maken. Aan het eind van de dag ga je met een bijna volgetekend sketchbook naar huis.

Workshop Urban Sketching

Na een vakantie thuiskomen met honderden foto’s? Leuk, maar Urban Sketchers pakken het anders aan. Zij tekenen vooral tijdens een trip. De een gedetailleerd, de ander grof, maar voor alle tekeningen geldt: ze worden als waardevoller ervaren dan een snel gemaakte foto.

Urban Sketching is het tekenen van een dorp, stad, je woonplaats of alles wat je ziet op reis. De tekeningen zijn een soort verslag van dat wat je dagelijks ziet en meemaakt.

Workshop Teken Een Portret

De kunst van het tekenen van mensen is, nog meer dan het tekenen van gebouwen of voorwerpen, tekenen wat je ogen zien. En in deze workshop gaan we heel veel mensen tekenen. En dan vooral portretten tekenen en schilderen in je eigen sketchbook, dat je op de workshopdag van me krijgt. We gaan de essentie vangen van degene die je voor je ziet. Een typering. Een karakterisering. Gelijkenis is niet wat op de eerste plaats staat. Wel plezier in het tekenen. En durven!

Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang elke maand mijn verrassende tekenavonturen in je mail en download gratis het Teken je Leven Zine.