Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Over Kit Le Large

Één

Met mijn lief Herman die fotograaf en filmmaker is (www.hermanvanderveer.nl) en zorgt voor de filmbeelden in mijn online-cursussen, leef ik een rijk en vol leven in een oud huisje, waar ik ook mijn workshops geef. We zitten daarnaast samen in de band Harvest Moon.

Twee

Inspiratie haal ik uit mijn dagelijkse leven, dat wat ik zie en meemaak, de wereld om me heen. In mijn al overvolle tas heb ik altijd een sketchbook, pennen, verf en kleurpotloden bij me om elk vrij moment een tekening te kunnen maken. In de rij als ik mijn paspoort ophaal, als ik uit eten ga, tijdens een concert, op een terrasje, s’avonds op de bank tijdens een film, er is altijd wel even tijd voor een tekening.

Drie

Ik ben een maker in hart en ziel. Geen kunstacademie, maar workshops en cursussen die ik volgde om de weg verder te openen naar oplossingen voor tekenuitdagingen waar ik tegenaan liep. Ruim tien jaar geleden ontdekte ik dat ik pas echt gelukkig word als ik kan tekenen wat ik zie en niet uit m’n hoofd hoef te tekenen. Dan kan ik alles tekenen, en dat wat ik niet kan tekenen daar teken ik woorden voor.

Vier

Zonder goede thee kan ik niet! Elke dag drink ik liters. Oh ja, het liefst met zelfgebakken appeltaart of madeleines erbij, verzamel kookboeken die ik s’avonds in bed lees, en kan niet gaan slapen als er nog een tekening in mij zit die er uit moet.

Vijf

In het Talentenspel ontdek je twaalf talenten en hoe je hen inzet voor keuzes die ècht bij je passen. Zodat je kunt leven en werken vanuit inspiratie, bezieling en levensvreugde. Door bewust mijn drie belangrijkste talenten Vormgever, Herbergier en Wonderdoener te leven, ervaar ik diepe voldoening

Wat kan ik voor jou doen?