Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

De magie van een ree

Dit weekend keek ik een ree in de ogen.

En niet even, maar zeker een minuut

Terwijl wij aan de bovenwindse kant stonden en dus zeer in de ruik-zone..

En toch bleef deze ree, met haar troepje van in totaal 5 reeën, steeds een stukje met ons oplopen en dan weer naar ons kijken.

Dat voelde magisch, kan ik je zeggen. Gewoon een klompenpad lopen en dan even oog in oog met iets dat wild en vrij leeft, het voelde heel bijzonder! Oh ja, en i love picknicken tijdens een hike. In een weiland of aan een bosrand zittend op een stronk, knabbelen op lekkers…

Eigenlijk is alles waar eten bij zit mijn lievelings😂😍‼️

Zelf gaan dagboektekenen? Doe mijn gratis proefles Teken Je Leven!