Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Sketchbooktour A4 2023

Een A4 schetsboek van Talens met een jaar vol illustraties. Je ziet hier dat mijn schetsboek de plek is waar ik van alles onderzoek, uitprobeer, onthoud en maak. Ik zie nu dat het soms echt nodig is om de tussenliggende pagina’s blanco te laten omdat ik allerlei materialen over elkaar heen gebruik en sommige dingen, zoals inkt, nogal makkelijk ‘doorbloeden’.
Misschien dat ik voortaan aan het eind van een schetsboek terugblader en de tussenliggende pagina’s die nog maagdelijk wit zijn volteken met aquarel en potlood. Dit papier is fijn, glad, licht getint en stevig genoeg voor wat ik aan materialen wil gebruiken. De harde kaft werkt heel goed onderweg, als stevige ondergrond.

Voel jij ook de kriebel van het willen tekenen?
Maar weet je niet goed hoe te beginnen, wát te tekenen of welke materialen je kunt gebruiken?
Kom 6 weken lang leren, experimenteren, onderzoeken, je laten inspireren en genieten.
Leer welke materialen je kunt gebruiken en hoe, hoe je snel een fijne tekening maakt, tekentechnieken, handlettering in je illustraties, welke onderwerpen kies je, wat is jouw stijl en nog veel meer.

Je krijgt een gevulde goodiebag en 6 weken lang leuke tekenopdrachten. Aan het eind heb je zeker twee schetsboeken volgetekend en een nieuwe skill geleerd waar je je leven lang plezier van hebt. Voel je heel welkom!

Hier staat je ticket!

Of doe de proefles, nu vanaf je keukentafel, en teken mee!