Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Visserijdagen Harlingen 2023

 

De wind door je haar, de zon op je nazomer gezicht, de liefste naast je….kijk maar hoe heerlijk je kunt genieten op het water met potloden en verf bij de hand. En ook al is het druk en zit iedereen op elkaars lip, tekenen kun je overal! Enfin, dat is in ieder geval. wat er bij mij toch steeds gebeurd. Ik was het eigenlijk niet van plan, maar toen ik de glimmende, schattige, noflike schoorsteen van SS Maarten zag was ik niet te houden. Etui uit de tas, mijn grote schetsboek erbij en tekenen maar! De superaardige bemanning wilde gelukkig ook hun naam erop zetten voor het authentieke gevoel. En met de shantykoren op de achtergrond en de schepen die om ons heen voeren was dit bosmeisje deze dag in een heel andere wereld…..

s’Avonds op het terras van de broer van de liefste, aan de jachthaven, met z’n allen bootjes kijken, kletsen en gewoon ZIJN……….

Is dat wat voor jou, dagboektekenen in plaats van foto’s maken. tijdens een tripje of avontuur? Doe een online workshop en Teken je Leven!  

En doe de proefles en teken direct met me mee!