Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, momenten en plekken.

Daarnaast geef ik inspirerende workshops die je helpen op een creatieve manier je leven weer te geven in tekst en beeld.

Bel op 06-446 74 396 of mail naar info@kitlelarge.nl.

WORKSHOP TEKEN JE LEVEN

Wat ga je doen?

Tekenen is inspanning en ontspanning tegelijk. Je moet er iets voor doen, je bent bezig, je bent actief…dat is de inspanning. Tegelijkertijd ben je door die inspanning gefocust en helemaal in het moment.  Zo kun je dus tekenen als ontspanning.

Een tekening is nooit fout! ‘Verkeerde’ lijnen blijken meestal prachtig in je tekening te passen als je gewoon doortekent. Ik help je weer plezier te krijgen in tekenen, want tekenen is ‘oermenselijk’. Doordat  je gaat experimenteren met mooie kunstenaarsmaterialen, kleuren en inkt, en de tips en truuks die ik je geef direct toe te passen.  Of je wil je een illustrated journal/ tekendagboek bij gaan houden, en twijfel je bij het kiezen wat je dan moet tekenen?
Ik vertel je over het kiezen van onderwerpen en we oefenen tenslotte nog een half uurtje met handlettering om elke tekening helemaal af te maken. Aan het eind van de dag ga je met een bijna volgetekend sketchbook naar huis.

De workshop ‘Teken Je Leven’ is voor….
mensen die graag een tekendagboek bij willen houden maar niet goed weten hoe te beginnen. Voor iedereen die zin heeft in een gezellige en inspirerende dag vol tekenen en leren.

De workshop is niet voor….
mensen die graag perfect en realistisch wilt leren tekenen. Aan het eind van deze workshop kun je losjes en met plezier je dagelijkse belevenissen op een kleurrijke manier weergeven in je sketchbook.

Je kunt ook lid worden van de besloten facebookgroep Teken je Leven. Daarin deelt iedereen zijn tekeningen, kun je vragen stellen en inspireren we elkaar om lekker aan het tekenen te blijven.

Aanmelden Workshop Teken Je Leven!

Begin met je leven bewuster te beleven door het bijhouden van een tekendagboek of illustrated journal

Praktische informatie
Kosten: € 85  incl. BTW,
Tijd van 13-17 uur
Deelnemers: max. 12
Inclusief: Heerlijke lunch, koffie en thee met lekkers. Door Kit geschreven en geïllustreerd werkboekje, gepersonaliseerd sketchbook en fijne tekenpen. Alle benodigde aquarelverf, aquarelpotloden, en penselen zijn aanwezig. Je hoeft zelf niets mee te nemen!

Deze workshop geef ik op zondagen en zaterdagen in Driebergen.  In mijn webshop kun je je hiervoor aanmelden en staan ook alle geplande data!

Workshopdata
Nieuwe workshops kondig ik aan via Facebook en in mijn nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Is de workshop van jouw keuze vol? Mail me even.

Aanmelden Workshop Teken Je Leven!

Begin met je leven bewuster te beleven door het bijhouden van een tekendagboek of illustrated journal.

Wat zeggen deelnemers aan deze workshop?

-Je hebt me echt de ruimte laten zien en dan is alles mogelijk! Je hebt mijn leven weer kleur gegeven en je had er maar een dag voor nodig! Katelijne-

-De workshopdag was volmaakt in alle opzichten-

Ik kom graag nog eens terug om weer een dag ondergedompeld te worden in lijn en kleur-

Het voelt als een echte verwendag, alles mag er zijn, veel positieve feedback en de hele dag door heerlijk eten!-

En lees hier een paar uitgebreide reviews van de workshop Teken Je Leven!

Aanmelden Workshop Teken Je Leven!

Begin met je leven bewuster te beleven door het bijhouden van een tekendagboek of illustrated journal

Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang elke maand mijn verrassende tekenavonturen in je mail en download gratis het Teken je Leven Zine.