Mijn verrassende tekenavonturen in de mail?

Ontvang regelmatig verrassende tekenavonturen, het gratis Teken Je Leven Zine, aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

Portfolio

Op deze pagina vind je een verzameling van mijn werk. Ik maak vrij werk en werk in opdracht. Altijd over bijzondere en alledaagse mensen, momenten en plekken.


Teken Je Leven

Tekeningen vertellen het verhaal van de omgeving, van wat ik zag en voelde. En dat hoeft niet perfect. Iedereen kijkt op een unieke manier naar de wereld en dat zie je ook terug in mijn tekeningen. Beeld combineer ik altijd met letters.

Wil jij ook beginnen met dagboektekenen? Doe mee met de Workshop Teken Je Leven en teken je dagboek/sketchbook vol. Leer tekenen op een speelse en kleurrijke manier. Bij de blog zie je nog meer illustraties. Of doe de Online cursus Teken je Leven!  Laat je inspireren op mijn social media!

Volg de workshop


Portret

De essentie van iemand vangen is in mijn ogen iets anders dan een sprekende gelijkenis weergeven, want dan kun je beter een foto maken. Mijn portretten zijn een combinatie van het gebruik van verschillende materialen en mijn afstemming op de mens die ik teken. Laat mij een persoonlijk en karakteristiek portret tekenen.


Huisportret / Urban Sketching

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld een verhuizing, housewarming, bruiloft of jubileum? Laat mij een Huisportret vol emotie tekenen.


Overig & Vrij werk

Wat kan ik voor jou tekenen?